Offday op International Belgian Open Kumite

Op de ‘7th International Belgian Open Kumite’ beleefden Kyra Bruneel en Yasnaïa Bruneel zondag een offday. Zij slaagden er niet in om ook maar één ronde te winnen en ook scoren was bijzonder moeilijk.

Ingeschreven bij de senioren dames -68kg vocht Yasnaïa uiteindelijk bij de -61kg-gewichtscategorie omdat ze te weinig woog. In de eerste ronde kwam ze uit tegen een Franse en liep het al onmiddellijk fout. Na minder dan een minuut stond er een 9-0-verlies op het scorebord. Ze mocht wel herkansen. Daar ging het iets beter tegen een Ierse maar ze verloor toch met 2-4. Ze werd wel 7e maar op een dergelijke manier is dit weinig eervol.

Kyra kwam met 14 kampers uit bij de junioren meisjes -59kg . Ze vocht haar eerste ronde tegen een meisje uit Engeland. Ze verloor met 6-1 en mocht niet herkansen. Voor beiden volgende keer beter.

Het was nochtans een minder editie met slechts 550 deelnemers uit 10 landen. We staan immers kort voor het wereldkampioenschap voor senioren van 21 tot 25 november in Parijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s