Kyra 2e op Beker van Hoeselt

In Sporthal Ter Kommen werd Kyra Bruneel vorige zondag 2e op de Beker van Hoeselt. 

Met zes kampten ze in de categorie scholieren meisjes 16/17 jaar plus. De eerste ronde was zij vrijgeloot. De halve finale won ze met 2-0. In een spannende finale stond het lang gelijk op 3-3 na traptechnieken aan beide kanten. Het werd uiteindelijk 3-5 in het nadeel van Kyra.

Bij de senioren heren min vochten Veli Kucukkaya en Bruno Van Kerckhove om een ereplaats. Veli was in de eerste ronde vrijgesteld wegens afwezigheid van zijn tegenstander. In de halve finale verloor hij nipt met 2-1 van een elitekarateka. In de herkansing tegen alweer een Vlaamse elite was het nog moeilijker en verloor hij met 5-1. Hij werd 5e. Bruno verloor onmiddellijk en mocht ook niet herkansen.

Tot slot was er nog Christophe Verschuere die aantrad bij de senioren heren plus. Hij verloor met een 8-0-score.

Net zoals in Luik was de arbitrage alweer van een bedroevend niveau. Nu waren het de kampers van de wado-stijl die voortdurend bevoordeeld werden. De organiserende club, Shingitai Hoeselt, behoort namelijk tot deze stijl… Het is zeer de vraag of deelnemen aan dergelijke tornooien als je niet tot de bevoorrechte kampers behoort nog zin heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s