Jens debuteert bij de senioren

Gelijktijdig met de Beker van Veerle vond op zondag de ’22 ième Open International de Karaté’ plaats in het Franse Wasquehal. Jens Van Poucke maakte er zijn debuut bij de senioren. Hij werd afgelopen maand immers 18. Samen met acht andere elites was hij geselecteerd door de Vlaamse Karate Federatie multistijl. Niemand behaalde een podiumplaats.

Hij kampte er in de categorie heren -78 kg. Tegen een karateka uit Monte Negro verloor hij echter onmiddellijk. Jens, die eerder afwachtend en te weinig gedreven vocht, stond al vlug achter. De wedstrijd eindigde op 5-0 en hij mocht ook niet herkansen.

Dit is een tornooi van het hoogste niveau. Er waren zo’n 330 karateka’s uit een 25-tal landen met de deelname van verschillende Europese en wereldkampioenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s