Onze elitekampers bevestigen selectie

Eveneens op zaterdag was onze club vertegenwoordigd met haar drie eliteatleten op de jaarlijkse stage van de Vlaamse Karate Federatie in Maasmechelen. Al van ’s morgens zeven uur werd de dag ingezet met een jogging van een vijftal km. Daarna volgden er nog kumitetrainingen in de voor- en namiddag. Het sportieve gedeelte werd afgesloten in het zwembad. Ondertussen werd er vergaderd door de verschillende commissies. Voor Okinawa kwai was er Yves De Neve die als lid van de verzoeningscommissie al van de vrijdagavond aanwezig was.

In juni werd er beslist om de selectie van Jens Van Poucke, Kyra en Yasnaïa Bruneel te bevestigen. De elitegroep voor de discipline kumite werd ondertussen verkleind tot 25 kampers. Tevens werd er beslist om de term A & B Shobu-elite of belofte af te schaffen en voortaan de groep onder één naam te bundelen, namelijk ‘Elites’.

Het zijn dan ook zij die het wedstrijdseizoen van start zullen laten gaan. Zij werden geselecteerd voor de ‘3rd Lion Cup’ in Strassen (Groothertogdom Luxemburg) op zaterdag 25 september. Het weekend daarna op 2 & 3 oktober zullen zij deelnemen aan de ’11th Czech Karate Open’ in Pilsen (Tsjechië).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s