Zwarte gordel voor Yasnaïa

Yasnaïa Bruneel behaalde gisteren haar 1e Dangraad in het Blosocentrum ‘Julien Saelens’ in Assebroek bij Brugge.

Volgens haar examinatoren legde zij een zeer goed examen af. Zij was bij de betere, zowel in kihon als kata en kumite. Na 9 jaar en 2 maanden intensief  trainen als leerling-karateka is het verwerven van de 1e meestergraad een mooie bekroning. Binnen onze club is het geleden van mei 2005 dat er nog iemand een zwarte gordel behaalde. Toen viel Manu Roegiers de eer te beurt.

Van de 23 deelnemers in de voormiddag waren er 8 geslaagd. In de namiddag slaagden er 4 van de 11 voor 1e Dan. Ten slotte mocht er voor 2e, 3e en 4e Dan telkens één karateka het diploma in ontvangst nemen. Het eindtotaal kwam daarmee op 15 geslaagden van 40 deelnemers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s