Waarheen in maart

Vrijdagavond 5 maart van 19.00u tot 20.30u komt Nico Goor (4e Dan BKSA) een gasttraining geven in onze dojo in Laarne. Iedereen is welkom. ’s Anderendaags op zaterdag 6 maart is er opnieuw een regionale wedstrijdtraining in de Sporthal in Gent. Lesgever is Rudi Schuermans (7e Dan). Hij wordt geassisteerd door Jurgen De Nil (4e Dan). Voorwaarden om deel te nemen vind je onder de link ‘nieuws’ op www.vkfmultistijl.be.

Het weekend daarna op zaterdag 13 maart is er de Lentekriebelstage. Alle info vind je in een filmpje op http://www.youtube.com/watch?v=6-HCOPA9jh4.

In het weekend van 20 & 21 maart vinden de Belgische kampioenschappen plaats in Namen. Wil je er meer over weten, surf dan naar www.vkf.be. Kyra & Yasnaïa Bruneel, Jens Van Poucke, Jolien Van Poecke, Veli Kucukkaya, Hasan Battal en Kimberley Claus zijn ingeschreven voor de discipline kumite. Kyra kampt op zaterdag, de rest op de zondag.

Op zaterdag 27 maart is er in de voormiddag van 10.30u tot 12.00u in onze dojo in Gent een voorbereidende training op het examen voor 1e Kyu en 1e Dan. De training wordt gegeven door Yves De Neve (2e Dan) en is toegankelijk voor iedereen vanaf 4e kyu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s