Na zenuwslopende finale wint Kyra ook Interclub kumite

In Chênée bij Luik ging gisteren een Interclub kumite door. Kyra Bruneel nam er met Voris Schoten deel in de categorie gevorderden meisjes 12/13. De kwartfinale won ze nipt met 4-5 van een Waalse, eindwinnares van de ‘Belgian Open’ bij de preminiemen. Met onder meer een trap naar het hoofd was de eindstand in de halve finale al snel 9-1. In de finale ontmoette ze een Waals meisje dat eerder dit jaar de ‘Holland Mondial’ won. Na eerst op voorsprong te komen waren de scores voortdurend gelijkopgaand tot 5-5. In de verlengingen maakte Kyra het af met 2-1.

Bij de gevorderden meisjes 14/15 behaalde Rani Tys eveneens een 1e plaats. Andere deelnemers van Voris die buiten de prijzen vielen waren Berre Alofs, Joeri Oosterwyck en Levi Grouls. 

Dit minitornooi voor -16-jarigen werd georganiseerd door Marco Costa. Deelname was enkel mogelijk via uitnodiging. Naast Voris Schoten als enige Vlaamse club waren er kampers van o.a. de inrichtende club KC Wallonie II, KC Le Chardon, Nippon Karate Club en Ronin Debatty Karate. Er waren meer dan 100 deelnemers waarvan de gevorderden van een hoog niveau waren. Er waren eveneens categorieën voor debutanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s