Kalender voor februari

Op zaterdag 13 februari van 10.30u tot 12.00u is er opnieuw een voorbereidende training op het examen 1e Dan in onze dojo in Gent. Lesgever is Yves De Neve (2e Dan).

’s Anderendaags op 14 februari zal Kyra Bruneel deelnemen aan een Interclub kumite voor -16-jarigen. Dit minitornooi gaat door in Chênée bij Luik en wordt georganiseerd door Marco Costa (K.C. Wallonie II). Deelname is enkel mogelijk op uitnodiging.

Zaterdagnamiddag 27 februari om 14.00u  is er een regionale kumitetraining in Het Rooi in Berchem. Deelname is gratis en geldt als verplichte training i.f.v. de voorbereiding op 1e en 2e Dan. Deze training wordt gegeven door François Van Helden  (7e Dan).

De dag erna op zondag 28 februari zijn we in Neerpelt op de 7e editie van de Zipangu Pro. Onze ingeschrevenen Hasan Battal, Kyra en Yasnaïa Bruneel, Szymon Dabrowski, Veli Kucukkaya, Özkan Sari en Jens Van Poucke zullen er strijden om een podiumplaats op dit tornooi van hoog niveau met de betere kampers uit Vlaanderen en Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s