Regionale wedstrijdtrainingen van start in Gent

Vorige zaterdag werd in onze dojo in Gent het startschot gegeven van de eerste van twintig regionale wedstrijdtrainingen. Met deze trainingen hoopt men het niveau van het wedstrijdkarate te verhogen en nieuw talent te ontdekken.

Er waren 24 gemotiveerde karateka’s aanwezig, waaronder 5 uit de shobu-selectie: de drie geselecteerden van onze club, Kyra en Yasnaïa Bruneel en Jens Van Poucke, aangevuld met Eline Vounx van Samoerai Leuven en Rani Tys van Voris Schoten. De kandidaat-atleten/beloften kwamen voornamelijk uit verschillende clubs uit onze provincie.

De training werd geleid door Rudi Schuermans (7e Dan) die werd geassisteerd door Jurgen De Nil (4e Dan).

Er was enige ontgoocheling over de lage opkomst. Maar dit is een project dat nog moet loskomen, en pas op langere termijn zijn vruchten kan afwerpen. 

De volgende training gaat door op 8 februari in Hasselt met als lesgevers Sven Achten (3e Dan) en Tom De Keyzer (1e Dan). De volledige lijst met de trainingsdata vind je via de link ‘nieuws’ op www.vkfmultistijl.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s