Selecties voor de Krokoyama-cup

Vorige week werden de selecties voor de ’15e International Krokoyama-Cup’ bekend gemaakt.

Van onze club zullen in de discipline kumite 3 karateka’s deelnemen. Onze B-belofte, Kyra Bruneel, zal kampen in de categorie met geboortejaren 1995-1996 in de gewichtsklasse -54kg. De B-eliteatleet, Jens Van Poucke, zal er aantreden in de categorie met geboortejaren 1991-1992 in de gewichtsklasse -78kg. Ten slotte is er onze tweede B-eliteatleet, Yasnaïa Bruneel, die eerst zal kampen in de categorie met geboortejaren 1993-1994 in de gewichtsklasse +59kg, en daarna in de open categorie met dezelfde geboortejaren.

Dit is één van de grootste jeugdtornooien van Europa. Het gaat door op zaterdag 10 april in Koblenz (Duitsland). Vorig jaar namen 824 karateka’s uit 11 landen en 108 clubs deel. Yasnaïa behaalde toen een 3e plaats. Op het kleinere broertje, de International Junior-Cup, werd Kyra 5e.

Wil je zelf eens een kijkje nemen op de site, dan klik je op www.krokoyama-cup.de.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s