Activiteiten in november

Bloso organiseerde dit jaar voor de 10e maal de actie ‘Sporttak in de Kijker’. Deze sportpromotionele actie focust zich elk jaar op één bepaalde sporttak. Uniek voor 2009 is dat niet 1 sport maar 5 sporten onder de noemer ‘Oosterse vechtsporten’ werden gepromoot, nl.: judo, ju-jitsu, taekwondo, wushu en natuurlijk karate.

Op zaterdag 21 november zijn we aan de blikvanger van de actie toegekomen. Tijdens een festival in de Topsporthal Vlaanderen  in Gent dat start om 19.00u zullen de 5 vechtsportfederaties hun sport op een spectaculaire manier in de kijker stellen. De avond van het festival zal Sporza aanwezig zijn. Zij zullen hierover een reportage maken van 30 à 45 min. die zal worden uitgezonden op 22 november!

Meer info over deze activiteit en inschrijvingsformulieren vind je op www.oostersevechtsporten.be. Inschrijven via de club is ook mogelijk.

Het weekend daarna is er de ‘Herfststage Multistijl’ in het Blosocentrum Netepark in Herentals. Op zaterdag 28 november kun je er training krijgen van de leden van de sporttechnische commissie. Voor de eerste maal geeft de beloftentrainer Sven Achten (3e Dan WKSA) er ook les. De deelname van de hoofdcoach van het BKF, Marc Van Reybrouck (6e Dan WKF), als gasttrainer is iets om naar uit te kijken.

Info en trainingsschema kun je vinden op www.vkfmulitstijl.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s