Wedstrijden in november

De eerste wedstrijd in november is de ‘4th International Belgian Open’ op zondag de 8e in Leuven. Ingeschreven zijn onze shobu-geselecteerden: Veli Kucukkaya (B-elite), Jolien Van Poecke (B-elite), Jens Van Poucke (B-elite), Yasnaïa Bruneel (A-elite) en Kyra Bruneel (B-belofte). Zij worden aangevuld met Kimberley Claus en Hasan Battal. In totaal zijn er meer dan 700 karateka’s uit bijna 20 landen ingeschreven voor dit grootste Belgische tornooi van het jaar.

Drie weken later, op de 29e, zijn we present op de Beker van Lochristi in Zaffelare. Naast de bovenste selectie zullen ook nog Volkan Kucukkaya, Szymon Dabrowski, Özkan Sari, Aksel Metinov en Radoslaw Kesel deelnemen. Jens, Yasnaïa, Kyra, Szymon, Özkan, Aksel en Radoslaw aan kata in de voormiddag. Iedereen, behalve Aksel en Radoslaw, aan kumite in de namiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s