Zeven karateka’s behalen een hogere graad

Gisteren, op 27 oktober, waren er examens in onze dojo in Gent. Kyra Bruneel legde er haar voorlaatste examen af binnen de club; zij behaalde haar 2e kyu. Roland Van Braekel mag twee witte streepjes op zijn blauwe gordel aanbrengen want hij behaalde zijn 4e kyu. Szymon Dabrowski behaalde zijn 5e kyu en mag vanaf nu trainen met een blauwe gordel.

De dag ervoor, op 26 oktober, hadden Eva Den Haeze, Marijke Lippens en Kahtarina Geeraert al examens afgelegd in de dojo in Laarne. Eva verdiende het nieuwe kleur groen, wat staat voor 6e kyu. Marijke het oranje, wat 7e kyu vertegenwoordigt. Katharina mag haar witte gordel opbergen en het geel omgorden want ze behaalde haar 8e kyu.

Een gele gordel werd een paar weken geleden, op 13 oktober in Gent, ook al behaald door Halis Tasser.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s