Yasnaïa wint de Beker van Hoeselt

De Beker van Hoeselt ging dit jaar door op 25 oktober. Acht karateka’s van Okinawa kwai waren ingeschreven voor deelname aan dit kumitetornooi. Zeven onder hen behaalden een podiumplaats.

Bij de kadetten meisjes plus-categorie won Yasnaïa Bruneel haar drie rondes en mocht zo voor de eerste keer de Beker Van Hoeselt aan haar palmares toevoegen. Het was ook haar laatste wedstrijd bij de kadetten want vandaag wordt ze 16.

Kyra Bruneel vocht bij de miniemen meisjes min-categorie volgens het systeem Round Robin (allen tegen elkaar). Ze won éénmaal, eindigde éénmaal op gelijke stand en verloor éénmaal. Het was voldoende om 2e te worden.

Via herkansing werden Veli Kucukkaya en Jens Van Poucke beiden 3e. Meer brons werd gehaald door Jolien Van Poecke, Kimberley Claus en Hasan Battal. Alledrie streden ze eveneens volgens het systeem Round Robin. Dit systeem van loting wordt toegepast indien er minder dan vijf deelnemers in één categorie zijn. Oorzaak daarvan was de uitzonderlijk lage opkomst. Tegelijkertijd was er een tornooi in Nederland… 

Door Franky Bruneel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s