stage in Maasmechelen

Met zijn vijven (Yves De Neve, Veli Kucukkaya, Jens Van Poucke, Kyra Bruneel en ikzelf, Yasnaïa Bruneel) vertrokken we om vijf uur ’s morgens naar de grote stage van de Vlaamse Karate Federatie multistijl in Maasmechelen.

Om zeven uur begon de inleidende loop van een zevental kilometers. Daarna was er ontbijt gevolgd door een intensieve wedstrijdkumitetraining. In de namiddag hebben we de demonstratie voorbereid die we met de shobu-elite zullen geven op het ‘Festival van de Oosterse Vechtsporten’ eind november. Ondertussen werd er volop vergaderd door de verschillende commissies; Yves vergaderde er met de verzoeningscommissie. Verder werd er les gegeven over het nieuwe WKF-reglement aan de scheidsrechters, oefenden de timekeepers, enz. Daarna doken we het zwembad in en tot slot genoten we van een lekkere barbecue.

 ’s Avonds om elf uur waren we opnieuw thuis op die 5e september, moe maar tevreden en klaar voor het nieuwe seizoen.

Alle atleten krijgen informatie over het nieuwe WKF-reglement. Maasmechelen 0196 Maasmechelen 0243 Maasmechelen 0167

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s