Kyra bijt de spits af in Koblenz

Het wedstrijdseizoen zal op gang worden geschoten door Kyra Bruneel. Zij neemt deel aan de ‘1. Internationaler Karate Junior-Cup’ in Koblenz (Duitsland) op 19 september. Zij zal er kampen bij de 12-13-jarigen in de discipline kumite.

Op 27 september zullen Kyra, bij de miniemen, en ikzelf, Yasnaïa Bruneel bij de kadetten, deelnemen aan de ‘9ème Coupe de la Ville de Liège’. Dit is een groot Waals kumitetornooi.

Het weekend daarop, 3 en 4 oktober,  reizen Jens Van Poucke en ik af naar Pilzen (Tsjechië) waar we samen met een selectie van VKF multistijl zullen aantreden in de ’10th Czech Karate Cup Open’. Dit zal mijn eerste groot internationaal tornooi worden waaraan ik deelneem als A-elite. Afwachten wat het wordt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s