Hanna Mariën loopt de Finse looppiste in

Minder dan een jaar na de officiële opening van het vernieuwde sportcentrum Veldmeers in Laarne mochten we al de inhuldiging meemaken van de derde fase. De Finse looppiste is uitgebreid tot ongeveer één kilometer. Er zijn nieuwe atletiekstanden en voetbalterreinen.

Vrijdagavond 11 september was het dan zover. Na de toespraken door burgemeester en schepen was er het doorknippen van het lint, gevolgd door de recreatieve inloop van de Finse looppiste. Niet minder dan 260 enthousiaste deelnemers liepen er al dan niet in het gezelschap van Hanna Mariën. Ook van onze club waren er heel wat gelegenheidsjoggers. Zowel onze karateka’s als de judoka’s liepen in karate-gi. Daarna ontvingen we in de dojo alle geïnteresseerden voor een initiatieles. Afsluitend was er een tombola en een gratis drankje voor iedereen. De officiële genodigden konden terecht op de receptie, georganiseerd door de Sportraad. 

Daarmee is de ‘Week van de Laarnse sportclubs’ begonnen en kan iedereen nog tot 20 september terecht bij de lokale sportverenigingen voor open trainingen, demonstraties, enz. Niet te vergeten is er de demonstratie karate en selfdefence door Peter Van de Wiele (2e dan) op vrijdag 18 september om 19.00 u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s