week van de Laarnse sportclubs

Op vrijdag 11 september om 18.30u wordt iedere geïnteresseerde uitgenodigd voor de officiële opening van de “Week van de Laarnse sportclubs 2009” en de “Inhuldiging van het derde deel van het vernieuwd openluchtsportcentrum Veldmeers Laarne”.

Op het programma staan o.a. open trainingen, demonstraties, recreatieve tombolajogging, randanimaties en zoveel meer. Op de opening zal alvast  topatlete Hanna Mariën (zilver op de Olympische Spelen in Peking op de 4X100m) aanwezig zijn.

Tot 20 september is er de mogelijkheid tot het volgen van open trainingen in de verschillende clubs en sporttakken. Bij onze karateclub kun je op maandag en vrijdag om 19.00u gratis proeflessen volgen. Op vrijdag 18 september is er een demonstratie karate en selfdefence door Peter Van de Wiele.

Meer info en inlichtingen kun je verkrijgen bij sportdienst@laarne.be. Allen welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s