SPORTIEF GENT

Op zaterdag 12 september 2009 wordt door de stad Gent in samenwerking met Bloso de start van de “Week van de Sportclub” gegeven met het sportpromotioneel evenement “Sportief Gent”. Het centrum van Gent zal, dankzij de inzet van de Gentse sportclubs, het decor zijn van heel wat sportactiviteiten. Er zijn initiaties en demonstraties in verschillende sporttakken.

Onze karateclub kun je terugvinden vanaf 11.00u tot 17.00u in de Belfortstraat. Yves De Neve zal er samen met een vijftal karateka’s initiatie geven aan alle geïnteresseerden. Meer informatie op www.sportiefgent.be. Allen daarheen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s