gevechts/omnisportkamp in Laarne

Yasnaïa en Kyra hebben in de week van 17 tot 21 augustus elke dag karate-initiatie gegeven op het gevechts/omnisportkamp in de dojo in Laarne. Er waren een vijftiental enthousiaste deelnemers; voornamelijk jongens tussen acht en twaalf jaar oud. Van Okinawa kwai waren er drie: Pieter-Jan Penne en de broertjes Arnaud en Nicola Verlinden. Vooral de stootkussens en andere vechtspelletjes waren in trek. Iedereen vond het dan ook spijtig toen het voorbij was, ondanks de vermoeidheid en de warmte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s