Tweemaal brons voor België op het EK

Julien Custinne (Le Chardon Bruxelles) in kumite bij de kadetten jongens -52 kg en Yvan Rodriguez (Nippon Karaté Club Bruxelles) in kata bij de junioren jongens haalden beiden een bronzen medaille op de ’38th European Junior and Cadet Karate Championship & 3rd -21 European Karate Federation Cup’.

Laura Pradelli (Champions Club Liège) bij de senioren dames -21 jaar -60 kg, Mustapha Astitou (Le Chardon Bruxelles) bij de junioren jongens -61 kg en de Vlaamse Eline Vounckx (Samoerai Leuven) bij de kadetten meisjes -47 kg werden allen 7e in de discipline kumite.

Dit jaar ging deze titelstrijd door in het Servische Novi Sad van vrijdag 11 t/m zondag 13 februari. Nu is het uitkijken naar de prestaties van onze landgenoten op het ’46th European Senior Karate Championships’ begin mei in Zwitserland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s