Nieuwe kans voor Yasnaïa in Arles

Na het tornooi in Pilzen werd de selectie bekendgemaakt voor de ‘4th International Open of Arles’. Dit kumitetornooi in Zuid-Frankrijk gaat door in het weekend van 12 & 13 december.

Samen met 11 andere atleten uit de shobu-elite van de VKF multistijl ben ik, Yasnaïa, geselecteerd.

Zoals één van mijn trainers het zegt, is dit een nieuwe kans die mij geboden wordt om opnieuw internationale ervaring op te doen. Deze kans grijp ik dan ook met beide handen aan. Omdat ik op dat moment 16 zal zijn, is het tevens mijn eerste buitenlands tornooi waar ik in de categorie junioren +59kg zal aantreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s