Gent leeft

Samen met ‘OdeGand’, een wereldmuziekfestival op en rond het water, de ‘Cultuurmarkt’ op de Kouter waar culturele organisaties van diverse pluimage het nieuwe culturele seizoen aanprijzen, was er op zaterdag 12 september de openingsdag van ‘Sportief Gent’. Op verschillende locaties kon je kennismaken met initiaties en demonstraties in meerdere sporttakken, waaronder ook karate.

In de Belfortstraat kon je terecht voor de vechtsporten. Onze club was aanwezig met een driekoppig team uit Laarne onder leiding van Yves De Neve. Er werd initiatie gegeven aan een 120-tal geïnteresseerden.

De rest van de week kan iedereen nog terecht in de verschillende clubs voor proeflessen, open trainingen, enz. Op zondag 20 september wordt de ‘Week van de Sportclub’, georganiseerd door Bloso en de Vlaamse Sportfederatie, afgesloten op de Scheldekaaien in Antwerpen, die zullen omgetoverd worden tot één groot sportveld. Je kan er o.a. initiatie thaiboks krijgen van Daniëlla Somers of boksen tegen Sugar Jackson. Meer informatie vind je op www.antwerpensport.be. Het evenement wordt gecombineerd met ‘Antwerpen Autovrij’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s