Trainingen

  • Maandag: 19u-20u30 in Laarne
  • Dinsdag: 19u-20u30 in Gent, vrije training tot 21u30
  • Woensdag: 19u-20u30, vrije training tot 21u
  • Donderdag: 19u-20u30 in Gent, vrije training tot 21u30
  • Donderdag: 20u30-21u30 in Laarne
  • Vrijdag: 19u-20u30 in Laarne
  • Zondag: 10u-12u in Mariakerke

Trainingskalender

Onze dojo’s

GENT
Sportarena Tolhuis
Tolhuislaan 77
9000 Gent

LAARNE
Sporthal Laarne
Leeweg 25
9270 Laarne

MARIAKERKE
Sint-Lieven Kolegem
Nieuwkolegemlaan
9030 Mariakerke

Over karate

Karate is een Japanse budokunst. Het is een gevechtsport waar slaan, trappen, afweren en ontwijken centraal staan. Het is een zelfverdedigingssysteem dat je helpt om moeilijke situaties de baas te kunnen door de situaties te vermijden, door conflicten te ontwapenen maar ook door agressie met zo weinig mogelijk geweld uit te schakelen. Ten slotte is karate vooral ook een weg die je als mens helpt groeien.

Als zelfverdedigingssysteem geeft het je genoeg zelfvertrouwen om conflicten geweldloos op te lossen, als sport leert het je door te zetten en daagt het je uit om je eigen grenzen op te zoeken én te overschrijden en als filosofie eist het respect voor je medekarateka.

Het is een weg die je niet alleen bewandelt. Karate is een sport en een levenswijze voor iedereen: voor moeders en hun zonen die een uitlaatklep zoeken, voor vaders die hun dochters willen leren om van zich af te bijten, voor volleerde kamerfilosofen en beginnende veiligheidsagenten.  


  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s