Activiteiten in januari

Het nieuwe jaar wordt op gang geschoten met de winterstage in Hasselt. Op zaterdag 9 januari gaat die door in de Sporthal Alverberg op de Herkenrodesingel 33. De trainingen beginnen om 10.30u en zijn toegankelijk voor elke karateka.

’s Anderendaags is er het Interclub kata kampioenschap in Zaffelare op zondag 10 januari. Dit jaar is de organisatie in handen van Akiyama Zaffelare. Er zijn 46 inschrijvingen: 27 van Okinawa kwai, 10 van Kusanku Berlare en 9 van Akiyama. Na de individuele wedstrijden is er ook kata per ploeg waarvoor er 3 ploegen bij de +14-jarigen en 5 ploegen bij de -14-jarigen zullen deelnemen.

Voor de moedigen onder ons is er op 17 januari de Bibberduik aan de Blaarmeersen in Gent. Vooraf inschrijven is vereist. Meer info vind je op www.gent.be/sport.

Op zaterdag 23 januari is er de eerste regionale wedstrijdtraining in onze dojo te Gent. Voorwaarden om deel te nemen vind je onder de link ‘nieuws’ op www.vkfmultistijl.be.

Zondagvoormiddag 24 januari nodigt het bestuur van Okinawa kwai iedereen uit op een hapje en een drankje op de nieuwjaarsreceptie. Deze gaat door in het vergaderzaaltje op de gelijkvloers van de sporthal in Laarne vanaf 10.30u. Er worden nog flyers uitgedeeld.

Het weekend daarna is er op zaterdag 30 januari in de voormiddag van 10.30u tot 12.00u in onze dojo in Gent een voorbereidende training op het examen voor 1e Dan. De training wordt gegeven door Yves De Neve (2e Dan). In de namiddag om 14.00u  is er een regionale kumitetraining in Het Rooi in Berchem. Deelname is gratis en geldt als verplichte training i.f.v. de voorbereiding op 1e en 2e Dan. Deze training wordt gegeven door Rudi Schuermans (7e Dan).

Tenslotte zijn er ’s anderendaags op 31 januari in sporthal Vordensteyn in Schoten de Vlaamse kampioenschappen kata en kumite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s