Sibylle Van Renterghem

 

1ste Dan – VTS Trainer A
Secretaris
Vertrouwenspersoon

Hallo,

Ik ben Sibylle. Jaren geleden hebben Yves en ik samen de karateclub Okinawa Kwai opgericht.

De laatste jaren heb ik jammer genoeg mijn karategi niet veel kunnen aandoen. Maar ik ben wel al die jaren actief geweest achter de schermen. Dit gebeurde en gebeurt over de verschillende afdelingen heen. Voor het ogenblik ben ik jullie club API. Dit is het aanspreekpunt voor integriteit binnen de club. Op aansturen van Sport Vlaanderen hebben wij ook zo een aanspreekpunt.

Clubleden, ouders, familieleden, zorgdragers, … en ieder die zich betrokken voelt bij het functioneren van onze club en die zich zorgen maakt over bepaalde gebeurtenissen in clubverband kan terecht bij de API.

Je kan mij bereiken op 0479 524 555. Laat gerust een berichtje achter. Ik probeer jouw te
contacteren om een afspraak te maken op een ogenblik dat we rustig kunnen overleggen over jouw vragen en bekommernissen.

Jouw meldingen van bezorgdheden zullen steeds met de meeste discretie behandeld worden. Bepaalde pijnpunten of vragen??? Neem dan gerust contact op met mij.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s