Kimberley Claus

 
clip_image001“Voor mij is karate veel meer dan de trainingen op zich, het gaat veel verder dan wat er gebeurt in de dojo. Buiten de oefeningen leer je ook door te zetten en een doel voor ogen te stellen waar je blijft naar streven. Het is niet alleen lichamelijk sporten, maar ook geestelijk sporten. Kinderen leren niet alleen de oefeningen, maar leren ook waar ze mee bezig zijn, zich te concentreren en komen zo al snel te weten waarom ze het allemaal zo graag doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s