Verlies in Wasquehal

Op de Open de Wasquehal in Frankrijk vocht Yasnaïa Bruneel bij de senioren dames +60kg in een poule met 32 karateka’s. Zij verloor in de eerste ronde met 0-1 van de Mexicaanse elite Alma Zaired Moreno.

Van de Belgische selectie behaalde niemand een podiumplaats.

Deze 26e editie, georganiseerd door Wasquehal Karaté Club mocht op zondag 19 januari voor de eerste maal deelnemers ontvangen uit de vijf werelddelen. 235 karateka’s uit 26 landen vochten er om de begeerde podiumplaatsen. Onder hen bevonden er zich niet minder dan 7 wereldkampioenen. Dit is een tornooi met een weliswaar klein deelnemersveld en enkel voor senioren, maar het is er wel één van topniveau op het vlak van kumite. Kwaliteit boven kwantiteit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s