Yasnaïa wint de Rotterdam Cup

In kumite werd Yasnaïa Bruneel 1e bij de dames senioren. Zij won achtereenvolgens met 6-1, 6-2 en 8-4-cijfers van Nederlandse tegenstanders. Daarvoor had ze ook deelgenomen aan kata per ploeg samen met Freya Maenhout en Inge Dautel van karateclub De Valkaart uit Oostkamp. Zij behaalden brons na winst in twee herkansingen. Ook in kata nam ze deel. Zij won er haar eerste ronde, verloor de tweede en ook haar herkansing.

Kyra Bruneel nam enkel deel aan kumite. Zij won eerst met 5-7. Haar halve finale besloot ze 10 seconden voor het eindsignaal met 8-0-winst. De finale echter was haar tegenstander iets sneller en ze verloor met 1-7.

Dit tornooi vond voor de zesde maal plaats op 25 mei en was voor beiden hun laatste wedstrijd van het seizoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s