Veli en Yasnaïa worden provinciaal kampioen

Op de provinciale kampioenschappen vorige zondag werden bij de senioren Yasnaïa Bruneel in kata en Veli Kucukkaya in kumite Oost-Vlaams kampioen. Viceprovinciaal kampioen in kata werden de zussen Anna-Sophia Geeraert bij de preminiemen en Katharina Geeraert bij de miniemen. Een dubbele 3e plaats werd behaald door Ayla Van Damme bij de preminiemen. Ook 3e werd Maksym Kalinchyk in kumite bij de miniemen.

Yasnaïa trad aan bij de senioren dames +16 jaar samen met haar zus Kyra Bruneel, Kimberley Claus en Johanna Geeraert in een poule met 9 deelnemers. Drie rondes die ze telkens won met twee vlaggetjes tegen één leverden haar de kampioenstitel op. Kimberley, Johanna en Kyra verloren allen hun eerste wedstrijd. Enkel Kyra mocht herkansen, maar verloor die ook.

Veli vocht bij de heren senioren vanaf 2e kyu samen met Fouad Issaad in een poule met eveneens 9 deelnemers. Zijn eerste ronde won hij makkelijk met 7-1. De tweede ronde ging het wat moeilijker, maar won hij toch met nipte 4-5-cijfers. De finale moest hij kampen tegen een elitetrainer van de Vlaamse Karate Federatie. Dit weerhield hem echter niet en met wervelende traptechnieken bracht hij de eindstand op 4-7. Al bij al was dit een welverdiende overwinning. Fouad verloor zijn eerste ronde met 7-5 en mocht ook niet herkansen.

Later meer…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s